• +31103075992
https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

BioLab research & solutions

Escudostraat 12, Barendrecht 2991 XV, Zuid-Holland, Netherlands

Business Details

BioLab is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in wateronderzoek, luchtonderzoek, asbestonderzoek en het beheren en verbeteren van het binnenmilieu bij bedrijven en instellingen. Wij zijn gevestigd in Barendrecht en opgericht in 2004.


 


Momenteel hebben wij ongeveer 25 medewerkers. Onze klanten zijn onder andere installateurs, zorginstellingen, overheidsinstellingen, vastgoedbeheerders en het bedrijfsleven. Het kenmerkende van BioLab is dat wij niet alleen onderzoek verrichten, maar ook passende oplossingen bieden. De term ‘research & solutions’ is dan ook standaard aan BioLab verbonden.


 


Het onderzoeken en het adviseren over een gezond binnenklimaat is essentieel voor u en de werk- en leefomgeving om u heen. Het leven en werken in een gezond binnenklimaat leidt tot vermindering van het ziekteverzuim en daarmee een verbetering van uw arbeidsprestaties en het bedrijfsresultaat.


 


BioLab geeft u een duidelijk beeld over hoe uw gebouw eruit ziet in de microbiologische wereld en geeft u inzicht in hoe u eventuele microbiologische problemen kunt oplossen en op het gewenste niveau weet te behouden. Wij kunnen voor u microbiologisch verontreinigde plaatsen zoals de luchtbehandelingssystemen, wanden en vloeren onderzoeken op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en gisten.
Voor wateronderzoek wordt in de praktijk vooral op Legionella onderzocht.


 


BioLab wil graag onderscheidend zijn ten opzichte van concurrenten. Hierdoor heeft BioLab een aantal kernwaarden in het leven geroepen waarmee wij onderscheidend willen zijn.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Escudostraat 12, Barendrecht 2991 XV, Zuid-Holland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions