• +31103075992
https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Boonstra Transport B.V.

Leeksterweg 63B, Haulerwijk 8433 KW, Friesland, Netherlands

Business Details

Met Boonstra Transport maakt u kennis met een modern kwaliteitsgericht transportbedrijf met een lange historie. Reeds in de jaren twintig van de vorige eeuw kochten de grootouders van het huidige management hun eerste vrachtauto. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een goed georganiseerde, strak geplande logistieke organisatie in het wegtransport met bijna 100 trekkende eenheden en ruim 130 medewerkers.

Naast effici?nte planning en snelle computers klopt er nog steeds een betrokken transporteurhart. De derde generatie runt momenteel het transportbedrijf. Vandaag de dag ondersteund met voertuigen voorzien van de modernste technieken, communicatiemiddelen en goed opgeleide medewerkers.

Niet voor niets kenmerkt de kwaliteitsgerichte onderneming zich als de betere in de transport branche met de slogan: ?Topsport in Transport?

Inmiddels worden jaarlijks circa 10 miljoen kilometers afgelegd voor een trouwe, hechte klantenkring. ?Flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency? vormen de basis voor een gestage en gezonde groei.
Type:
Other

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Leeksterweg 63B, Haulerwijk 8433 KW, Friesland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions