• +31103075992
https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Chubb Fire & Security, Marine & Offshore Department

Achterzeedijk 57, Barendrecht 2992 SB, Netherlands

Business Details

Brandbeveiliging en elektronischebeveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van Chubb Fire & Security willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale veiligheidsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.


 


Chubb Fire & Security maakt deel uit van UTC Climate, Controls & Security (CCS), een wereldwijde organisatie met 196.200 medewerkers dat alles in het werk stelt om klantgerichte, vooraanstaande technologieën, producten en diensten te ontwikkelen op het gebied van brandbeveiligingssystemen en elektronische beveiligingssystemen.
UTC CCS maakt op haar beurt weer deel uit van United Technologies Corporation (UTC), een Fortune-50 bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie in diensten voor gebouwen en de luchtvaart industrie.

Type:
Supplier
Keywords:

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Achterzeedijk 57, Barendrecht 2992 SB, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions