https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Combi Werkendam Classificeerb. Werkendam

Biesboschhaven Noord 2, Werkendam 4251 NL, Noord-Brabant, Netherlands

Business Details

Van Wijk B.V.  Werkendam is een toonaangevend scheepsreparatiebedrijf en leverancier van boegschroeven, hydraulische kranen, hydraulische installaties, lieren, stuurhuizen en stuurhuisliften. Tevens alle voorkomende reparaties en verbouwingen boven de waterlijn,  laswerken en reparatie en onderhoud van aannemersmaterieel.


 


Het bedrijf heeft een flexibele, dynamische instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Alles wordt in eigen huis ontworpen en met behulp van  cad tekeningen wordt een ontwerp gemaakt zodat u een goede indruk kunt krijgen van het uiteindelijke produkt.


 


Of het nu gaat om reparaties, vervangingen, aanpassingen of kompleet nieuwe installaties, bij Van Wijk vind u de service en de daarbij behorende know-how onder één dak.


 


Van Wijk B.V. is gelegen in de Beatrixhaven aan de Nieuwe Merwede in Werkendam met een eigen afmeerkade van 120 meter lang en een torenkraan met een hijsvermogen van 12000 kg. De reparaties kunnen hier worden uitgevoerd of desgewenst, op locatie, zowel in het binnen- als buitenland.

Keywords:

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Biesboschhaven Noord 2, Werkendam 4251 NL, Noord-Brabant, Netherlands