• +31103075992
https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Van Fraeijenhove

Stationsweg 60, Terneuzen, Terneuzen 4538 AD, Zeeland, Netherlands

Business Details

Elektrotechnisch Installatiebedrijf Van Fraeijenhove is al meer dan 50 jaar een begrip in de binnenvaart. U kunt ons vinden aan de Oostelijke Kanaalarm aan de Stationsweg 60a 4538 AD in Terneuzen. We zijn gehuisvest te midden van de bedrijvigheid van de binnenscheepvaart. Vanuit ons bedrijf kun je de schepen bijna aanraken!

Onze klanten komen voornamelijk uit Nederland, Frankrijk en België. In de loop van de jaren hebben we met hen een goede relatie opgebouwd. Voor alle vragen zoeken we een passende oplossing. Ons motto: wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Dit is voor ons de basis voor een langdurige samenwerking.

Als erkend technisch installateur zijn wij gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. In de beroepssector nemen wij daarmee onze maatschappelijke verantwoording. Tevens zijn wij in het bezit van het certificaat voor vervoer van gevaarlijke stoffen over de Rijn.

Claim Business

Claim listing is the best way to manage and protect your business

Claim Business
Stationsweg 60, Terneuzen, Terneuzen 4538 AD, Zeeland, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions