• +31103075992
https://portjoin.com/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

EOC Schepenverzekering Verified

Blankenstein 150, Meppel 7943 PE, Drenthe, Netherlands

Business Details

U wilt met een gerust hart kunnen varen en weten dat er achter u een verzekeringsmaatschappij staat die kennis van zaken heeft en die er in geval van schade 24 uur per dag voor u is. Denk daarbij niet alleen aan cascoschade, maar ook aan schade aan lading, milieu en personen, stremmingen, rechtsbijstand en aansprakelijkheid.


 

EOC is een voortzetting van efm onderlinge schepenverzekering en Oranje scheepsverzekeringen
De naam is nieuw maar staat borg voor een samenvoeging van 180 jaar ervaring! Onze service en ervaring heeft ons gemaakt tot marktleider in de binnenvaart.
De voordelen van EOC:    • EOC biedt als onderlinge het beste totaalpakket aan scheepsverzekeringen en specialistische service;    • De leden van EOC betalen een eerlijke prijs en kunnen erop vertrouwen dat de aan ons toevertrouwde (bedrijfs)risico’s in goede handen zijn;    • Als betrouwbare specialist in de maritieme verzekeringsmarkt biedt EOC als onderlinge méér dan verzekeringen alleen;    • Naast scheepsverzekeringen van hoge kwaliteit, heeft EOC een uitgebreid pakket van eerlijk geprijsde aanvullende producten en diensten;    • Heeft u onverhoopt een keer schade, dan staan we 24 uur per dag voor u klaar.


Bel ons vandaag nog voor meer informatie over onze verzekeringen of vraag online een offerte aan. U kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen.
Voor Beroepsvaart en Charter-/Passagiersvaart kunt u bellen naar 088-6699535 of mailen naar
Voor Pleziervaart en Wonen op het Water kunt u bellen naar 088-6699545 of mailen naar


Blankenstein 150, Meppel 7943 PE, Drenthe, Netherlands

About PortJoin

PortJoin connects the maritime industry to drive business growth, optimize procurement, improve customer experience and increase efficiency.

Solutions